Sesame smart lock

Det dansk startede Sesame smart lock får en svær start på sin crowd funding campagne på Indiegogo. Ugen inden blev amerikanske Candy House Inc.’s nye smart lock præsenteret på Kickstarter under navnet Sesame smart lock. Dermed findes der nu hele to produkter på crowd funding sider under samme navn. 

Skønt selskabet bag er engelsk er det dog danskere, som står bag Sesame smart lock. Investorerne skulle tælle både Morten Lund og Bjarne Ingels Group, hvilket er en meget stærk kombination.

Sesame smart lock er en dørlås som åbnes ved hjælp bluetooth signal fra din telefon. Alt du skal gøre er blot at være i nærheden af dørlåsen for at åbne den. Dette er således endnu et ‘internet of things’ produkt, som håber at folk er klar til at digitalicere hjemmet. Ifølge Dan Nielsen projektleder hos den danske udgave af Sesame smart lock, har de varemærket på deres side. Så det bliver meget interessant at se hvem der finder kampen om Sesame smart lock. Per dags dato er den amerikanske udgave stadig live på Kickstarter og har indsamlet $471.851, hvorimod den danske udgave har $4.200.

Author: Anders

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

tcha

Pin It on Pinterest

Share This